Országos Vadgasztronómiai Fesztivál

2014. szeptember 6-án, Soponyán 70 főzőcsapat részvételével került megrendezésre a ’Vadételek asztala’ VIII. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál.

Hotel Kardosfa*** Gasztro csapata Csikóstokány pásztortarhonyával ételével III. helyezést ért el Szarvaspörkölt kategóriában.

A szalonnával és lecsóval készült tejfölös szarvastokány remek kiegészítője volt a köreteként kínált pásztortarhonya.



Foglalás Ajándékutalvány Hírlevél Üzenet
Szálláshely neve*:
Név*:
Cím*:
Érkezés*:
Távozás*:
Felnőtt*: Gyerek:
E-mail*:
Telefon*:
Ellátás:
Számlázási név:
Számlázási cím:
Gyerekek
életkora:
Megjegyzés:

Ellenőrző kód*:
Mennyi kettő meg kilenc?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név:
E-mail:
Üzenet:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi kettő meg kilenc?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.
Név:
E-mail:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi kettő meg kilenc?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
E-mail címére értesítést küldünk a legújabb programokról, hírekről és akciókról.

Név:
E-mail:
Üzenet:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi kettő meg kilenc?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.
Turisztikai iroda
Vendégkönyv
Kérjük mondja el élményeit a szálláshelyeinken töltött időről és az igénybe vett szolgáltatásokról, egyéb programokról!Ha...
Fotógaléria


Madarak és Fák Napja 2023.


Erdeivándor Tábor


Vörösalma Vadászház


Balaton melletti kilátók


Haracsi Vendégház

SEFAG Zrt. logo Kardosfa Hotel logo Sziágyi Erdészeti Erdei Iskola Zselici Csillagpark logo Deseda Kalanderdő Erdei szállás

Adatvédelmi tájékoztató »