Pihenés és kirándulás vadregényes erdei környezetben nemcsak vadászoknak!

A Turisztikai Iroda a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. szálláshelyeit, turisztikai szolgáltatásait kínálja a természetes környezetet kedvelő érdeklődőknek, turistáknak. A Balatontól a Dráváig erdei környezetben hotel, vadászház, vadászlak és erdei iskolai szállás várja a kikapcsolódni vágyókat. A somogyi szálláshelyek kisebb és nagyobb létszámú céges és családi rendezvények, fogadások, konferenciák lebonyolítására is alkalmasak. A szobák minősége az igényes hotel és vadászszobáktól a szerény otthonos, valamint az erdei iskola esetében igényes emeletes ágyas megoldásig terjed. A vendégek kikapcsolódását közösségi helyiségek – konferencia terem, tárgyaló, étterem, étkező, szivar- és kártyaszoba, szauna, masszázs - is szolgálják szálláshelyenként eltérően. A házak konyhái ízes somogyi és speciális vadételeket kínálnak a vendégek igénye szerint.

 

A szálláshelyek környékén parkerdők, arborétumok, tanösvények, tornapályák, kijelölt túraútvonalak gyalogos- és kerékpáros túrákra csábítják a turistákat. A Gombás-Desedai, a Tókaji és a Gyertyánosi parkerdő a gyermekektől felnőtt korig terjedő minden korosztály kedvelt kiránduló helye. Arborétumok (Deseda, Ágneslak) segítségével a nagyközönség számára bemutatható hazánk őshonos fafajai és a termőhelyi lehetőségek figyelembevételével egyéb világrészek fás és lágyszárú növényei. A változatos természeti tájakon túrázók pihenőhelyek mellett kiváló vízminőségű forrásokat találhatnak.

 

Partnerekkel együttműködve programot kínálnak mind a kulturális, mind az öko- és aktív turizmus iránt érdeklődőknek. A SEFAG Turisztikai Iroda szálláshely értékesítési, erdei iskolai tevékenységével, program- és rendezvényszervezésével komplex turisztikai terméket kínál a Somogy megyébe érkező látogatóknak.

 


www.somogyiturizmus.hu